Skip to content

Aquesta activitat és per vosaltres si...

 • vols que el teu fill es familiaritzi amb l’anglès des de petit, però d’una manera natural i lúdica
 • creus que la millor manera d’aprendre i solidificar l’aprenentatge és a través del joc autoregulat
 • confies en la capacitat innata del teu fill de desxifrar el significat i les estructures d’una llengua a partir d’una exposició natural a l’idioma
 • no vols que el teu fill avorreixi l’anglès des de petit

Aquesta activitat NO és per vosaltres si...

 • aspires a ser l’enveja de tots els pares i mares perquè als 7 anys el teu fill és un crac de l’anglès
 • creus que el més important durant la infància és estudiar i memoritzar per estar ben preparat pel demà
 • estàs convençut que l’única manera d’aprendre un idioma és suant la cansalada

Què és Summer Play?

Aquesta activitat es du a terme durant tot el mes de juliol, i consisteix en dues sessions setmanals de joc, de 2 hores cadascuna (4 hores a la setmana en total). En aquest temps interactuem amb els infants tota l’estona en anglès. Deixem espai pel joc lliure, oferint materials variats i que estimulen la imaginació. Treballem sobretot amb materials naturals i de qualitat. Mirem contes, cantem cançons, ballem, fem experiments, manualitats…

A mitja sessió fem una pausa per berenar (cada infant es porta el seu). Durant aquesta estona, l’acompanyament continua sent en anglès, la qual cosa ens proporciona un moment únic per portar la comunicació en anglès a un terreny més realista i significatiu.

Els grups son d’edats variades, entre 3 i 8 anys, i amb un màxim de 8 participants.

Horaris, preus i inscripcions

De l’1 al 31 de juliol (cada grup fa un total de 16 hores d’anglès, el que equival a les hores que farien en 4 mesos si fessin 1 hora d’anglès a la setmana).

L’activitat es du a termes els dimarts i dijous de 5 a 7.

Els preus del Summer Play són:

 • Membres: 85€ per infant
 • No membres: 98€ per a infant 

Els germans, compten amb un 10% de descompte.

Per reservar plaça heu d’omplir el formulari d’inscripció i abonar 50€ al número de compte ES90 0081 0104 7200 0165 5573 (també pots fer el pagament en efectiu a la Llibreria Tram de Valls). L’import pendent es paga la primera setmana de juliol.

Preguntes freqüents

 • Amb quina pedagogia us alineeu?
Bevem de diferents fonts. La nostra base pedagògica se sosté en el treball de Peter Gray, autor del llibre “Free to Learn”. Gray defensa que si deixem que els nostres fills persegueixin els seus propis interessos a través del joc, no només aprendran tot el què necessiten saber, sinó que a més ho faran amb energia i passió. En la nostra manera de treballar i de preparar l’espai també hi trobareu influències Montessori, Pikler i Waldorf, però no ens identifiquem amb cap d’aquestes pedagogies alternatives.
 
 • Els pares o acompanyants ens podem quedar?
Us donem la possibilitat de fer un període d’adaptació, el que necessiteu perquè el vostre fill es quedi tranquil i còmode. El que sí que us demanem és que, mentre sou a l’espai, parleu en veu baixa, especialment si ho feu en català o castellà. Si teniu prou nivell per adreçar-vos als vostres fills en anglès us convidem a fer-ho (encara que després els ho repetiu fluixet en català per donar-los més seguretat).
 
 • Us adreceu als infants 100% en anglès?
Sí, sempre i quant el nen se senti còmode i segur. Si un nen està angoixat o es fa mal, prioritzem la connexió amb l’infant i la relació per davant de la llengua. En la resta de casos, sí, ens adrecem als nens sempre en anglès. Utilitzem també el llenguatge corporal com a eina de comunicació sense barreres.
 
 • Com és que ho feu així?
Perquè sabem que aquesta és la nostra manera natural d’aprendre una llengua. El joc no dirigit és el mecanisme amb el què la natura ens ha dotat (a nosaltres i a molts altres mamífers) per aprendre tot el que necessitem saber. Amb la nostra proposta, volem respondre a la necessitat que els pares tenim de dotar als nostres fills de tot allò que creiem que necessitaran quan siguin adults, respectant a la vegada les necessitats intrínseques dels infants en els seu moment vital actual.
 

T'ha quedat alguna pregunta?

Escriu-nos sense compromís, estem aquí per tu

  Pl. Sant Jordi, 5 43800 – Valls

  Subscriu-te per no perdre’t cap de les nostres activitats

  615222778

  © 2019 La Tribu