fbpx
Skip to content

Curs intensiu on-line

Gestió
d'explosions emocionals

Transforma la manera com viviu les rabietes i els moments difícils

15 dies – 15 minuts

Aquest és el temps que necessitaràs dedicar al curs per carregar-te d’eines aplicables i realistes, per baixar la teoria a la pràctica i per integrar noves maneres de fer al teu dia a dia d’una manera efectiva i constructiva.

Decideix quin moment del dia dedicaràs al curs durant les properes dues setmanes i llença’t-hi de cap! Estàs a punt de començar un viatge breu però que canviarà de dalt a baix la manera com viviu les explosions emocionals.

Perquè el teu fill/a mereix el millor acompanyament que li puguis oferir, i tu mereixes gaudir de més pau a la teva vida.

La teva formadora

Hola! Soc la Judit Besora, fundadora de La Tribu, assessora de mares i pares i, sobretot, mare en procés d’aprenentatge constant. Vull dir-te que és un plaer i un honor tenir-te aquí, perquè la meva feina consisteix precisament en acompanyar pares i mares com tu, amb ganes de créixer com a persona per esdevenir millors guies, amb ganes de posar més harmonia, benestar i bon humor al seu dia a dia en família. Pots llegir sobre la meva trajectòria i les meves influències aquí. També pots veure una pila de vídeos amb recursos per a la criança al nostre facebook, intagram o youtube @lamevatribu

Pl. Sant Jordi, 5 43800 – Valls

@lamevatribu

@lamevatribu

© 2021 La Tribu