fbpx
Skip to content

Gestió de conflictes entre infants

En aquest curs descobriràs com:

 • Gestionar els conflictes entre infants de manera efectiva per minimitzar-ne la freqüència i la intensitat
 • Convertir les baralles en moments per créixer i estrènyer vincles
 • Crear un clima que minimitzi les enganxades
 • Aconseguir que els conflictes entre infants no trenquin l’harmonia

Format

El curs és 100% on-line, i el podràs anar fent quan a tu et vagi bé. Per la meva banda, jo t’ofereixo el màxim i tu esculls fins on vols aprofundir. Tots participants tindreu accés a: 
 • 5 mòduls temàtics, des d’una base sòlida fins als casos més difícils
 • Classes teòriques en format vídeo per a cada mòdul
 • Pdfs i imprimibles per portar sobre paper de manera clara i concisa les idees clau de cada un dels mòduls
 • Exemples representats i analitzats en vídeo, per a una comprensió més profunda i aplicada de la teoria
 • Activitats pràctiques perquè et surti de manera més natural quan t’hi trobis
 • Dos vídeos extres, on aprofundim en l’autoregulació i resolem els dubtes que sorgeixen més sovint
 • Un bonus amb eines addicionals que t’ajudaran a aprofundir en el que hem treballat i a portar-ho a altres esferes de la teva vida
 
Els vídeos del curs contenen informació concisa, aplicable i sense palla. Sé que com a p/mare, el teu temps és un bé molt preuat que no et pots permetre malgastar. És per això que tots els vídeos tenen una durada assequible (20 min màx.), perquè et sigui factible trobar moments per mirar-los.
 

I si vols un acompanyament més personalitzat...

Si vols que t’acompanyi de prop durant les 5 setmanes de curs, ara tens la possibilitat d’incloure, amb la teva inscripció un bonus de 5 videoconferències  en directe en grup reduït amb mi, per poder plantejar dubtes, parlar sobre els casos concrets amb els que et trobes tu a casa i aprofundir al màxim! Si algun dia no pots accedir en directe, no pateixis, després podràs accedir a la gravació.

A més, si formes part del grup d’acompanyament personalitzat, també tindràs accés a un fòrum privat en el que podràs connectar amb mi i amb els altres pares i mares del grup.

Les places per aquest acompanyament personalitzat en petit grup són molt limitades i es tancaran una vegada el grup estigui ple. Pots reservar la teva al fer la inscripció.

Mòduls del curs

1. Una nova visió

L'enfocament que t'empodera

El primer que ens cal fer si volem acompanyar el conflicte de manera efectiva, és canviar la manera com mirem les coses. En aquest mòdul treballarem la manera com veiem i interpretem el conflicte, i el tipus de rols que establim segons la nostra manera d’intervenir.

2. Ensenyar els infants a comunicar-se

Quan el missatge no flueix

Quan la teva filla li atziba a la seva germana “ets tonta” el missatge que en realitat està intentant fer arribar a l’altra banda és un “estic enfadada perquè has fet caure la meva torre”. El problema és que encara no té l’habilitat de verbalitzar-ho amb aquestes paraules. Necessitarà la teva ajuda per aprendre’n.
 

3. Intervenir en conflictes verbals

Xocs d'interessos i xocs contra les normes

Com podem ajudar els infants, davant un conflicte d’interessos, a trobar solucions creatives amb les quals tots els afectats puguin sentir-s’hi a gust? L’art de trobar solucions neix en el moment en què comencem a creure que és possible trobar-ne.

4. Intervenir en una baralla física

Quan s'expressen amb cops i empentes

En aquest mòdul veurem quines maneres són més efectives per ajudar els infants quan arriben a les mans. També descobrirem com podem treballar amb els infants per tal que aquests comportaments no es tornin (o deixin de ser) reiteratius.

5. Minimitzar les enganxades

El clima marca el to de les relacions que s'estableixen

Pràctiques que potencien i pràctiques que minimitzen els conflictes.

Eines bàsiques de negociació per a infants.

Bonus

Per treure'n tot el suc

 • Eines per a l’autoregulació emocional
 • Ensenyar a compartir
 • Bases de la comunicació no-violenta
 • Minimitzar la gelosia

Un enfocament profundament pràctic

La teoria està molt bé, però no ens serveix de res si a l’hora de la veritat no som capaços de posar-la en pràctica. Al llarg del curs veurem diferents exemples reals i treballarem amb casos pràctics per interioritzar millor el que estem treballant.

Dates, preus i inscipcions

El curs té una durada de 5 setmanes i té un preu de 158€ (si ets membre de La Tribu tens un descompte de 32€) i la propera edició comença el 2 de març del 2023. Cada setmana treballarem un mòdul, però una vegada acabat el curs, seguiràs tenint-hi accés per sempre.

Si vols que t’avisem quan s’obrin les inscripcions per a la propera edició, envia’ns un correu a hola@lamevatribu.cat.

T'ho posem fàcil!

El meu objectiu no és vendre’t un producte, sinó ajudar-te realment a transformar la manera com tu i els teus viviu els conflictes. Per això:

 • Pots escollir fer aquest curs només tu o fer-lo amb la teva parella pel mateix preu. Si voleu tenir-hi accés tots dos només cal que m’enviïs un correu amb el seu nom i adreça.
 • Estic convençuda que de seguida veuràs com en són d’útils les eines que compartim. Per això, si en qualsevol moment al llarg del primer mòdul no acabes de veure-ho clar, et retornem el 100% de l’import. Sense preguntes, sense jutjar-te. Sense ressentiments. No hi perds res per provar-ho.
 • Com que aquest és un camí que hem d’anar forjant i treballant al llarg del temps, que no passa d’avui per demà, que sempre podem seguir avançant i millorant, pots repetir el curs tantes vegades com vulguis. Un cop l’has fet una vegada, rebràs un avís cada vegada que el tornem a oferir (en principi dues vegades l’any) i et podràs apuntar per 0€ gaudint sempre de les últimes actualitzacions i de tots els materials de treball. Si has escollit l’opció amb acompanyament personalitzat, tindràs accés a totes les videoconferències a la primera edició i accés a les gravacions de les següents cada vegada que repeteixis el curs.

El que en diuen els participants en anteriors edicions...

Després del curs de Gestió de conflictes, passem una enquesta anònima a tots els participants per poder saber la seva opinió més sincera i poder seguir millorant. La puntuació mitjana, amb més de 200 participants al curs fins a dia d’avui, és de 9,3. Pel fet de ser una enquesta anònima, no et puc dir a qui correspon cada una de les valoracions, però per si encara dubtes, m’agradaria compartir-ne algunes amb tu:

5/5

El curs ho ha canviat TOT! M’ha permès posar a la pràctica allò que sempre he volgut fer però que no sabia prou com abordar. M’he sorprès de la rapidesa en que he notat canvis. Els nens responen “de manual” i els veig feliços i tranquils… el que es una felicitat compartida. Mil mil gràcies per compartir aquestes eines que canvien la vida de les famílies… i espero que de la societat en general. Personalment per fi em sento en coherència amb mi mateixa i amb la mare que vull ser. No te preu!”

5/5

La manera d’explicar i ensenyar de la Judit és molt comprensiva i amorosa. Agraeixo moltíssim el seu tracte i la manera com ens ho ha mostrat a través dels exemples amb els ninos… molt entenedor. Moltííííssimes gràcies! És una formació molt pràctica i que fa reflexionar molt.

5/5

És molt útil! Els vídeos són perfectes i el fet de teatrelitzar situacions es molt entenedor i enriquidor. Gràcies Judit, m’has donat molts recursos, moltes altres maneres de veure les coses i em sento més segura per afrontar els conflictes.”

5/5

“La veritat es que es un curs molt ben estructurat i molt ben pensat. Es nota que al darrere hi ha persones que tenen les coses molt clares, això fa que la informació sigui molt entenedora. Ara disposo de moltes més eines. Felicitats per aquesta feina excel·lent!”

5/5

En el meu cas, em trobava que les baralles físiques últimament anaven en augment, i amb aquesta manera d’abordar-les han disminuït significativament. Ara, molts cops les redirigim abans que comencin a anar a més. Personalment m’ha encantat el curs. L’aconsellaré 100% al meu voltant. Tant de bo el fes la màxima gent possible! Quina sort haver-te trobat!

5/5

Sento que amb aquest curs he après moltíssim. Ara disposo de moltíssimes eines per gestionar conflictes. La veritat és que la Judit transmet molt (quantitat), i molt bé (qualitat). És un curs 100% recomanable del qual en faré tanta publicitat com pugui!

5/5

Gracias por crear este curso! Ahora miro los conflictos desde otra perspectiva e intento enfrentarme a ellos de una manera más serena. Aunque a veces me atasco, ahora tengo muy claro hacia donde quiero ir. Aún me falta aprendizaje, pero es de las pocas veces que he sentido que puedo poner en práctica toda la teoría que iba leyendo y escuchando.

5/5

Tot el curs és molt realista i aplicable! De fet, és el primer cop que en un curs de criança (n’he fet uns quants) no sento que em parlen de coses que no tenen res a veure amb el meu dia a dia o que em donen solucions màgiques en les que jo no em sento gens identificada o que fins i tot em semblen irreals i surrealistes. Gràcies!

Preguntes freqüents

El curs és només per a pares i mares, o serveix també per educadors?

La manera d’acompanyar els conflictes que treballem al curs, és vàlida per acompanyar infants de totes les edats i en qualsevol circumstància, ja siguis germans, amics, cosins, alumnes o desconeguts. Ara bé, els exemples i les pràctiques del curs es centren en germans/es, amb edats compreses entre 1 i 10 anys.

Quan es fan les videoconferències de l’acompanyament personalitzat en grup?

Cada dijous al vespre: els dies 8, 15, 22, 29 de setembre, i 6 d’octubre, a les 21:30. Si no hi pots assistir en directe, pots fer-me arribar qualsevol dubte per correu o a través del fòrum privat, i després mirar la gravació de la videoconferència a la plataforma del curs.

Puc fer el curs amb la meva parella?

I tant. Un cop feta la inscripció, envia’m un correu amb el seu nom i adreça electrònica, i l’afegirem perquè pugui tenir el seu propi accés per fer el curs amb tu. Per 0€.

Quan de temps tindré accés al curs?

El curs dura 5 setmanes, però un cop acabat, hi seguiràs tenint accés per sempre.

I si no em convenç?

Al llarg de la primera setmana, em pots escriure en qualsevol moment un correu per deixar el curs, i et retorno el 100% de l’import que has pagat, sense preguntes i sense jutjar-te.

La teva formadora

Hola! Soc la Judit Besora, fundadora de La Tribu, assessora de mares i pares i, sobretot, mare en procés d’aprenentatge constant. Vull dir-te que és un plaer i un honor tenir-te aquí, perquè la meva feina consisteix precisament en acompanyar pares i mares com tu, amb ganes de créixer com a persona per esdevenir millors guies, amb ganes de posar més harmonia, benestar i bon humor al seu dia a dia en família. Pots llegir sobre la meva trajectòria i les meves influències aquí.

Pl. Sant Jordi, 5 43800 – Valls

@lamevatribu

@lamevatribu

© 2022 La Tribu