fbpx
Skip to content

Si fa poc que ets mare/pare i encara estàs buscant el teu nou lloc al mon, si sents que necessites un grup que et comprengui, i et doni suport, amb qui puguis compartir dubtes, pors, inquietuds, derrotes i victòries, si busques un espai ric on el teu fill o filla pugui començar a trobar-se amb altres infants…

T’estem esperant!

L’arribada d’un nadó al mon és un dels moments més emocionants de la vida, ple d’il·lusions però també amb dubtes i molts canvis. A La Tribu t’oferim un espai de trobada i d’intercanvi, perquè puguis trobar el suport que necessites, per informar-te o simplement passar una estona agradable amb altres famílies com la teva.

Lactància, son del nadó, porteig, cura de la mare, alimentació complementària… Tot això i molt més, en un entorn preparat per a què tant tu com el teu nadó us pugueu sentir al cel.

Un espai d’acompanyament per a compartir alegries, dubtes i emocions, per compartir informació fiable, donar-nos suport i empoderar-nos. Vivim en una societat que ens ha desconnectat del contacte diari al llarg de la nostra vida amb nadons, i això fa que quan arribem a la ma/paternitat ens sentim a vegades perduts. Criar els teus fills serà, segurament, la tasca més important que faràs a la teva vida. Com més eines tinguis per fer-ho, millor!

Preus, horaris i inscripcions

Durant el curs 2022-23, les trobades es duen a terme els divendres a les 10:30 i tenen una durada d’1h i mitja.

L’Espai nadó de La Tribu és un servei totalment gratuït obert de setembre a maig i adreçat a famílies amb infants no caminants. Per assistir-hi només cal que omplis el formulari que tens aquí sota!

    Pl. Sant Jordi, 5 43800 – Valls

    @lamevatribu

    @lamevatribu

    © 2022 La Tribu