fbpx
Skip to content

Et presentem una altra manera de veure, sentir i viure totes les emocions. A l’Emocionari treballem amb jocs, contes i viatges imaginaris per donar als infants les eines necessàries perquè les emocions i els sentiments es puguin expressar de forma adequada.

En aquest espai, ens endinsarem a fer un tast per les emocions més comunes que sentim en el nostre dia a dia, al llarg de la nostra vida. Es tracta d’un recorregut eficaç, divertit i somiador. Els infants podran experimentar i emocionar-se amb la por, la felicitat, la tendresa, la ràbia, la tristesa, l’orgull, la vergonya, l’amor… i moltes altres emocions.

Es tracta d’una activitat extraescolar per treballar la intel·ligència emocional, que persegueix un sol objectiu: que els infants aprenguin a gestionar les seves emocions a través del joc i la relaxació. Amb aquestes eines, la relació amb els teu fill/a millorarà, i ell/a es coneixerà i s’estimarà més a si mateix/a. A més, també milloraran les seves relacions amb els altres, i tindrà més eines per resoldre els seus conflictes. En definitiva, se sentirà més feliç i més a gust amb la vida.

 

En aquestes sessions i sempre a través del joc, aprenem a relaxar-nos, a baixar de revolucions, a meditar, a controlar la pròpia ment, a conèixer els nostres valors i a fer que les nostres accions i comportaments s’alineïn amb aquests valors. Tot, en un context de calidesa, respecte i acompanyament.

Horaris, preus i inscripcions

Aquesta activitat està dirigida a nens i nenes entre 4 i 12 anys. Es du a terme els dimarts a les 17:30, i la quota per participar-hi és de 28€/mes.

Per inscriure’t posa’t en contacte amb la facilitadora de l’espai, la Cristina, al 686 77 24 05.

Pl. Sant Jordi, 5 43800 – Valls

@lamevatribu

@lamevatribu

© 2022 La Tribu