Si al teu fill o filla li encanta ballar, però no t’acabes de sentir còmode apuntant-lo a classes on hagi d’imitar tot un seguit de passos… aquesta activitat li va a mida!

El curs de dansa creativa pretén apropar els nens i nenes al mon de la dansa, donant-los màxima llibertat perquè aprenguin a deixar-se portar, a expressar allò que porten dins a través del moviment. En cada sessió viurem una experiència única a través del joc individual i col·lectiu, acompanyant cada infant en el seu creixement, tant físic com emocional.

Crearem un espai còmode per a tothom on poder imaginar, imitar, ballar, crear personatges, conèixer el propi cos i com es pot moure, escoltar música i treballar els ritmes… en definitiva, passar-s’ho molt bé ballant!

Horaris, preus i inscripcions

Aquesta activitat està dirigida a nens i nenes entre 5 i 8 anys, amb ganes de moure’s i viure experiències noves. Es du a terme els divendres de 17:45 a 18:45  i la quota per participar-hi és de 33€ al mes.

La formadora

L’Elisenda Nadal és graduada per la Escuela Profesional de Danza Clásica de Madrid, s’ha format en dansa contemporània i teatre físic al Movement Research, de Nova York, i és llicenciada en Psicologia infantil per la URV. Ha treballat com a ballarina i coreògrafa en diferents projectes i companyies a USA, Espanya, Catalunya i el Carib. Actualment es dedica a la investigació, creació i docència, impartint classes de dansa contemporània, dansa creativa i hatha ioga.

Pl. Sant Jordi, 5 43800 – Valls

@lamevatribu

@lamevatribu

© 2020 La Tribu