Converteix-te en la mare/pare
que desitges ser

Em presento, soc la Judit i t'acompanyaré en aquest viatge!

Si encara no ens coneixem, soc la Judit Besora, fundadora de La Tribu, assessora de criança conscient i, sobretot, mare en procés d’aprenentatge constant. Vull dir-te que és un plaer i un honor tenir-te aquí, perquè la meva feina consisteix precisament en acompanyar pares i mares com tu, amb ganes de créixer com a persona per esdevenir millors guies, amb ganes de posar més harmonia, benestar i bon humor al seu dia a dia en família. Educar als nostres fills, ens pot xuclar tota el nostre ésser, o per contra, pot ser una injecció que ens impulsi cap a un camí apassionant de creixement personal. Tu què esculls?

Al llarg de la meva trajectòria, m’he format amb una gran diversitat d’autors i pensadors (pots llegir les meves influències aquí) i és precisament per això que no crec el solucions dogmàtiques ni en estratègies màgiques per a tothom. Amb Creixem junts, pretenc posar al teu abast un ventall molt ampli d’eines, perquè puguis escollir què va amb tu i què no, sense haver-te de sentir jutjat/da, ni haver de combregar amb tot el que jo digui.

És molt més efectiu canviar 53 coses petites al llarg de l’any que pretendre canviar-ne 10 d’avui per demà.

Creixem junts és un programa anual amb tot el que necessites per crear la vida en família que vols.

Això és el que hi trobaràs:

CLAREDAT D'IDEES

Cada setmana, durant 1 any, tindràs disponible un àudio nou on hi trobaràs idees pràctiques i concises que t’ajudaran a donar als teus fills la infància que mereixen i a educar des de la calma, amb consciència plena.

oBJECTIUS ASSEQUIBLES

Pretendre canviar-ho tot d’avui per demà no és realista. Et proposo anar incorporant petits canvis cada setmana per transformar la teva vida familiar i aconseguir més harmonia a casa teva.

INSPIRACIÓ

Obre els ulls a altres maneres de fer les coses. Investiga, descobreix, remena, observa. Escolta’t, i queda’t amb allò que et sembla lògic a tu, amb allò que et serveix a tu i a la teva família.

SUPORT

Celebra les teves petites victòries, resol dubtes amb altres mares i pares que es troben en el mateix camí que tu, troba suport quan el necessitis i comparteix tot el que ja saps!

en què consisteix exactament?

Un passet cada setmana

La vida amb canalla no sempre és fàcil. Sovint anem amunt i avall com una baldufa i, tot i que ens agradaria equipar-nos amb un bon sac d’eines per educar els nostres fills sense crits ni amenaces, a l’hora de la veritat, el dia a dia ens supera.

A Creixem junts et proposem anar incorporant petits canvis cada setmana, perquè la teva vida en família sigui més plena i gratificant, i perquè trobis el teu propi camí en el món de la criança conscient, des del respecte però amb uns límits clars.

Com que trobar temps per llegir o anar a formacions presencials no és fàcil,  et proposem el format d’àudio breu (entre 10 i 15 min). D’aquesta manera, pots escollir el millor moment per capbussar-te en la informació: a la dutxa, al cotxe o abans d’anar a dormir.

1 nou àudio cada setmana

Pdfs, guies i recursos

Un directe on-line mensual per resoldre els teus dubtes

Hores i hores de vídeos disponibles des del minut 1

Grup privat de Facebook on trobar suport

Descomptes de fins el 50% en formacions de La Tribu

“Sigues el canvi que vols veure al món”

M. Gandhi

Creixem junts està enfocat a 5 àrees de la teva vida en família

A Creixem junts, tenim una visió àmplia de l’educació i la criança. Encara que el teu objectiu sigui, per exemple, aconseguir establir límits als teus fills des del respecte i la comprensió, et serà molt més fàcil incorporar-ho a la teva vida de manera permanent i estable si ho acompanyes d’un canvi profund. Per això, et proposem cinc branques de treball:

A Posa llum treballem per deixar de veure les ombres de les coses i aconseguir una visió més clara de la realitat. Mira les coses des d’una altra perspectiva, més constructiva i enriquidora, que et permetrà canviar els teus automatismes i respondre en lloc de reaccionar.

Autoregulació i autoconeixement, premis i càstigs, esquemes infantils, acompanyament emocional i gelosia són alguns dels temes que tractarem.

A Connecta, veurem que, si estem ben connectats a un nivell profund amb els nostres fills/es, podem aconseguir que facin el que els demanem perquè VOLEN fer-ho, sense necessitat d’amenaces ni coaccions: simplement perquè volen satisfer-nos, perquè volen mantenir sa aquest vincle.

Aquí parlarem, per exemple, dels nostres valors com a família, de jocs per connectar, de la relació entre germans, de reunions familiars i de com comunicar-nos a través dels llenguatges propis dels infants.

A Guia veurem que als infants (com als adults) no els agrada obeir ordres, però sí que els agrada seguir un guia: algú en qui poden confiar passi el que passi, algú que els comprèn, que els mostra el camí quan es desvien, que els ajuda a entendre el què passa dins seu. Aquest algú ets TU.

Aquí parlarem de límits, rebequeries, pantalles, lluites de poder, menjar i dormir, agressions, i mediació de conflictes entre d’altres.

Com amb la resta de mamífers, el joc lliure és crucial per al bon desenvolupament dels humans. És a través del joc que els infants experimenten amb el món, es posen a prova, buiden les seves pors i preocupacions, aprenen i creixen.

A Cuida el joc treballarem per oferir un entorn que potenciï el joc lliure i per fer del joc el nostre aliat. Entrarem a fons en temes com la preparació dels espais, materials, com acompanyar el joc i com aconseguir que recullin sense perdre els nervis.

L’aprenentatge és el resultat inevitable del joc lliure. La set de coneixement és inherent a la naturalesa humana. Que ningú robi al teu fill les seves ganes naturals de saber.
 
A Alimenta la curiositat aprendràs a ajudar els teus fills a tenir ganes d’aprendre, a perseguir els seus propis interessos, a descobrir tot allò que se suposa que han de saber, a través del joc. Converteix-te en l’acompanyant ideal de l’aprenentatge.

A part d’aquestes cinc branques de treball, un cop al mes fem una trobada on-line per resoldre els teus dubtes. Si per horaris no hi pots assistir, pots enviar les teves preguntes abans per correu i veure la gravació del vídeo més tard. D’aquesta manera, podem donar cabuda a les teves necessitats particulars, perquè aquest espai està pensat per a tu.

això és el què diuen els membres de creixem junts

“Crec que el preu està molt ben justificat, i de fet ara no me n’arrepenteixo gens d’haver invertit aquests diners.”

Elisenda Bargalló, membre des del gener del 2020

“Fa uns àudios que són la canya! Estic encantada d’haver conegut la Judit i La Tribu.”

Eva López, membre des de l’octubre del 2019

Fa 11 mesos que soc membre de Creixem Junts. Estic encantada amb tot el que rebo. Jo sóc Educadora social i Psicopedagoga de formació i tinc anys d’experiència treballant amb famílies. Tot i així, sempre em sorprèn i m’aporta coneixements, visions i idees noves. Coses que ni als estudis ni a la formació contínua he trobat. És de gran utilitat. No conec a la Judit personalment, però per tot el que rebo d’ella veig que és una persona implicada, franca, creativa i innovadora. Aconsello els seus serveis amb els ulls tancats.

Cristina Llauradó

Marta Rafí

Jo creia que sabia moltes coses sobre criança positiva, ja que anava a totes les xerrades i conferències que podia, llegia llibres, etc… Però tot i així notava moltes mancances: el dia a dia se’m feia feixuc, educar em treia alegria i no ho disfrutava. Fins que vaig conèixer Creixem junts! Els consells de la Judit, el suport perfecte! Només fa 6 mesos que en soc membre, però amb aquest temps he après a gaudir de la nostra filla. Tot és més fàcil, per ella i per nosaltres. Ara sento que podem acompanyar i entendre molt millor emocionalment la nostra petita. ❤️

Vaig descobrir la Judit en una xerrada on-line. Em va encantar perquè tot eren consells i tips per millorar el clima i la convivència a casa i apropar-te als teus fills. Arran d’aquesta xerrada, vam sentir a parlar del Creixem Junts i m’hi vaig apuntar. És el millor curs que pots fer! Cada setmana ens dona eines per implementar a casa dia a dia. La veritat és que vas fent petits canvis, a vegades imperceptibles, però que t’empoderen i creen una connexió amb els teus fills brutal. Ja sé que molts direu… buff és que vaig a tope, amb la feina, els nens, la casa… però el que em va acabar de fer decidir a mi és que només necessites 15 minuts A LA SETMANA! A més, la forma de transmetre de la Judit és tant directa i entenedora que ho fa tot tant fàcil! Així que si estàs cansat de tanta teoria i vols estratègies pràctiques, Creixem junts és per tu! Estic segura que no te n’arrepentiràs!

Sandra Maried

Inverteix en tu!

T'emportes:

 • 53 àudios carregats d’idees que pots posar en pràctica i donen resultats des del primer minut: 477€
 • pdfs i recursos visuals per acompanyar-te en el teu dia a dia: 45€
 • Grup privat on trobar el suport i la comprensió sense judicis que necessites: 45€
 • 12 directes per resoldre preguntes concretes: 216€
 • Hores i hores de vídeos amb respostes sobre menjar, rebequeries, gestió emocional, pantalles, dormir, etc: 144€
 • Suport i acompanyament durant 1 any: (incalculable)
 

I a més, si t'apuntes ara, tindràs també

accés gratuït des del minut 1 a 5 xerrades úniques:

 •  Gestió de conflictes entre infants
 •  El regal perfecte: aprèn a llegir el teu fill/a
 • Els Reis: conciliar màgia i veritat
 • Comunica’t millor
 • Potenciar el joc independent

Valor total: 1086€

 
Apunta’t ara per 37€/mes o un sol pagament de 397€
 
⬇

Escull el teu pla

Pla mensual

Paga una quota còmoda cada mes, sense lligams

37€

/mes

Pla anual

Un sol pagament i fora, et surt per 33€/mes

397€

un sol pagament

Preguntes freqüents

I si resulta que m’apunto i no és com m’esperava?

Estic convençudíssima que a Creixem junts hi trobaràs el que busques, saps perquè? Perquè fins a dia d’avui, pràcticament el 90% de les famílies que s’han apuntat, han continuat tot l’any, fins al final (exactament el 88,24%). És per això que amb el pla anual, si no estàs encantada amb el que reps durant els primers 30 dies, em comprometo a retornar-te el 100% del que has pagat, sense preguntes. Això vols dir que tens 4 setmanes i mitja per provar el servei, sense cap risc. 

Com puc saber si la teva manera de fer s’alinea amb la meva?

Al nostre perfil de facebook i instagram hi trobaràs una pila de vídeos que t’ajudaran a formar-te una idea més clara de l’enfocament que et proposo.

Si tinc els teus vídeos a les xarxes gratis, perquè hauria de pagar pels àudios?

Per dos motius. A les xarxes, hi comparteixo idees, sí, però allà ens quedem a la superfície de les coses. A Creixem junts, hi aprofundim a un altre nivell, i hi trobaràs moltes més eines reals que podràs aplicar fàcilment al teu dia a dia.

En segon lloc, perquè hi hagi un canvi real, profund i durador, no n’hi ha prou amb veure un vídeo quan em passa pel davant mentre miro el facebook: cal intenció, implicació, compromís personal. Creixem junts és una manera de fer aquest pas, de prendre part activa, de deixar de ser receptor passiu d’informació i de passar a ser actor i director de la teva vida en família.

Perquè ho fas en àudio i no en vídeo?

Considero que tots plegats ja passem prou temps davant de la pantalla, no cal que jo n’hi afegeixi. D’altra banda, els àudios de Creixem junts no són merament una via de transmissió d’informació: estan pensats perquè, a part d’aportar-te eines i idees, siguin 15 minuts setmanals que et dediques a tu. 15 minuts per parar, per connectar amb tu mateix/a i per créixer. El vídeo et connecta més amb mi, però menys amb tu, i amb qui cal que connectis, és amb tu.

A mi em semblen interessants moltes coses que expliques, però no estic d’acord amb tot el que dius. Té sentit que m’apunti?

I tant! Jo no tinc pas la saviesa universal! El fet d’entrar a Creixem junts no implica que hagis de posar en pràctica tot el que jo dic. Jo proposo eines i t’ajudo a reflexionar sobre com vols viure la teva maternitat/paternitat. Tu decideixes què et serveix i què et funciona, i descartes la resta. Si a més, comparteixes amb mi allò amb què discrepes, m’ajudes a mi a seguir creixent i aprenent!

La meva parella pensa que això de la criança conscient son bajanades. Té sentit que m’apunti?

Els qui pensen que la criança conscient no val la pena, acostuma a ser perquè ho identifiquen amb ser permissiu. Res més lluny de la veritat (de fet, per fer permissiu t’asseguro que no necessitaries cap mena de formació ni suport, és la cosa més fàcil del món). Formar-te en aquest àmbit et permetrà poder-li fer veure les coses amb unes altres ulleres. En aquests casos, no soc gaire partidària de donar moltes explicacions o fer escoltar els àudios “a la força”, perquè llavors s’acostuma a crear reticència i rebuig. Igual que amb els infants, la millor manera de que ho entengui, és veient com ho fas tu (som models) i veient-ne els resultats amb els seus propis ulls. T’ho dic per experiència 😉

Quant de temps tindré accés als àudios?

Si t’apuntes amb el pla mensual i ho deixes en algun moment al llarg de l’any, deixes de tenir accés a la plataforma. Això no és així per fer-te la punyeta, sinó per un tema tècnic. De tota manera, tots els materials són descarregables, així que abans de desapuntar-te et pots baixar tot el que t’interessi conservar. Si fas l’any sencer (sigui amb el pla mensual o anual) tens accés a tots els àudios per sempre més.

Si m’apunto al mensual, quan pagaré?

En el moment d’inscriure’t pagues la primera mensualitat. A partir d’aleshores, pagues cada mes el mateix dia. Això vol dir que si t’apuntes el dia 20, pagaràs cada mes el dia 20.

I si en algun moment em vull desapuntar?

Amb el pla anual tens un mes per decidir-te. Amb el pla mensual, pots desapuntar-te en qualsevol moment, només cal que m’enviïs un correu, com a mínim, 3 dies abans que se’t passi la següent quota i ja no se’t cobrarà. Seguiràs tenint accés a la plataforma fins l’últim dia que tinguis pagat.

La gent s’apunta més al mensual o a l’anual?

Ara mateix, el 45% dels membres paguen quota mensual i el 55% escullen el pla anual. Cadascú escull lliurement en funció de les seves circumstàncies.

Escull el teu pla

Pla mensual

Paga una quota còmoda cada mes, sense lligams

37€

/mes

Pla anual

Un sol pagament i fora, et surt per 33€/mes

397€

un sol pagament

Quant val el teu benestar i el de la teva família?

Pl. Sant Jordi, 5 43800 – Valls

@lamevatribu

@lamevatribu

© 2021 La Tribu